Úvod

Revolution Slider Error: Slider with alias sarg2 not found.
Maybe you mean: 'home1'

 Naše včelky bzučí česky!

Med byl už v dávných dobách nazýván Elixírem Bohů a to zcela oprávněně.   Med není pouze přírodním sladidlem, které je mnohem zdravější než cukr, med má také mnoho zdraví-prospěšných kvalit.

Naše rodinná farma je situována v jihozápadní části Čech. Naše vesnice – Maxov, je umístěna v panenské přírodě, což poskytuje včelám perfektní prostředí, aby mohly vyrábět výtečný a kvalitní med. Ing.Daniel Prokeš propojil svou velkou zálibu s podnikáním a profesionálně chová včely již vícejak 20 let. Svým včelám poskytuje perfektní zázemí pro to, aby mohli co nejlépe dělat to co je jim přirozené – vyrábět med.
Jak sám říká:  „Pouze včelkám poskytnu to, co potřebují a jdu jim z cesty!

Náš rodinný podnik se za roky velmi rozrostl.  Prodáváme med do maloobchodu přes naší Medotéku, což je obchod, kde prodáváme med a všechny související produkty. Také prodáváme med přes internet, na trzích a podobných místech.

Stejně tak prodáváme náš med ve velkých objemech – mnohdy se jedná o tuny medu, do zahraničí a do obchodů které nás osloví u nás doma.  Náš med poskytuje veškeré záruky, certifikáty a hlavně delikátní chuť, kterou naši klienti právem očekávají.

Příjemné mlsaní!

[etheme_sale_products per_page=“50″ columns=“4″]